dinsdag 29 oktober 2013

Review: Rimmel Lasting Finish By Kate Lipstick


Een tijdje geleden had ik via de Vrouw (Telegraaf) een Rimmel make-up pakket besteld. Hierin zaten diverse producten waar onder deze Lasting Finish by Kate Lipstick, in de prachtige fel rode kleur 111 Kiss of Life.

“Kate Moss en Rimmel London werken al erg lang samen dus het was geen grote verrassing dat dit wereldberoemde topmodel haar debuut heeft gemaakt met deze collectie bij het edgy Londense make-upmerk. Ze geeft deze klassieker een sensationele draai en voegt iets toe van haar eigen onimiteerbare gevoel voor mode en glamour. De formule is bovendien vol van licht reflecterende eigenschappen, voegt aan elke kleur diepte en intensiteit toe en zorgt daarmee voor die unieke hypnotiserende Kate Moss-kracht. Dit zorgt ervoor dat jij net zoveel indruk maakt en zelfvertrouwen uitstraalt als Kate.”
Kleur = 111 Kiss of Life
Prijs = €9,49


Op het eerste gezicht ziet het er uit als een mooie elegante lipstick. Een aanwezige rode kleur met een hint van oranje. Bij het openen van de lipstick komt een zoete, fruitige geur je te gemoed. Niet te aanwezig, maar wel aangenaam.

Tijd om hem op mijn lippen aan te brengen.
Het is een matte lipstick, maar deze matte lipstick is niet droog zoals vele zijn. Deze heeft een romige textuur, bijna als een lipbalsem. En hij dekt prachtig egaal.

Like or dislike?
Like! Ik vind het een hele mooie elegante klassieke rode kleur die comfortabel draagt op de lippen. Hij blijft niet de gehele dag perfect zitten, dus tussendoor even bijwerken! Verder is het zeker een aanrader.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten