donderdag 5 december 2013

Tip: Make-up OP=OPperdepop bij Hema!Ik liep gisteren, 3 december 2013, bij de Hema in Rosmalen binnen en zag daar 2 bakken onder in het schap staan met knal roze stickers erop. Mijn brein is erg goed in het vinden van kortingen, haha. Het wordt meteen getriggerd als ik felgekleurde stickers, lage prijzen of andere aanbiedingskenmerken zie. Deze knal roze stickers betekenen bij de Hema namelijk OP=OPerdepop! Allemaal make-up restanten voor hele lage prijsjes (€0,50 €1,- en €2,-)!! Dit is iets wat ik met jullie moet delen!


Er zitten best leuke producten in bij: nagellakjes, oogschaduw duo’s en mono’s, lippotloden, lipglosjes, metallic eyeliners en gezichtspoeders.

Ik nam een paar dingetjes mee:
· Een metallic effect liquid eyeliner in een paarse kleur, voor €1,-
· Twee lipliners, een licht roze en een rode, voor €0,50 per stuk.
· 2 nagellakjes, een zwarte en een heel donker rode wet look nagellak, voor €1,- per stuk.

Dat is nog eens leuk aankopen doen! Voor €4,- vijf make-up producten kopen. Het zijn dan misschien wel producten uit een oude collectie, but who cares! Als je iets mooi vind, gebruik het gewoon :)

Ik weet trouwens niet of dit bij alle Hema filialen is op het moment, maar ik vind het wel de moeite waard om even te kijken als je er toch in de buurt bent.
NIET VERGETEN: Vanaf morgen 6 december t/m zondag 8 december kan er weer gebruik worden gemaakt van kortingsstickers! Twee keer 20% en twee keer 15% om zelf op artikelen te plakken, maximaal 4 per persoon. Deze stickers vind je in de weekfolder, mocht je deze niet hebben gehad kan je ze krijgen in de vele Hema filialen. Alle voorwaarden van de stickers vind je op het stickervel en op de website van de Hema.


Mochten jullie ergens een review van willen zien of een make-up look met één van deze producten, laat het weten in een comment.


- Kim

1 opmerking: