donderdag 28 november 2013

Review: Catrice – Infinite Shine Lip Gloss


Een lipgloss die een oneindige glans zal geven, maar tegelijkertijd de lippen goed hydrateert.. dat klinkt als een mooi product! Catrice heeft een collectie liplossen op de markt gebracht onder de naam 'Infinite Shine Lip Gloss', deze zijn verkrijgbaar in maar liefst 13 kleuren! Ik heb er eentje om te testen, een zacht licht roze kleurtje.De nieuwe generatie CATRICE lipgloss geeft heldere kleuren en glamourglans. De hydraterende formule van Infinite Shine Lip Gloss is weldadig voor de lippen en houdt ze gaaf zonder te plakken. Verkrijgbaar in dertien tinten, van subtiel tot intens.
- Bron: www.catrice.eu

Dit zijn alle 13 kleuren, uiteenlopend van neutraal tot knal kleuren, glitters en egale ‘milky’ kleuren.
Ze kosten €2,99 en zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat.


De Infinite Shine Lip Gloss van Catrice heeft een vrij universele, eenvoudige, recht toe, recht aan verpakking. Geen probleem, van mij hoeft het er niet fancy uit te zien, als het maar werkt! Op de huls staat de productnaam en merknaam vrij duidelijk in het zwart. Op de achterkant staat in 3 talen een kleine beschrijving ‘Lip Gloss for spectacular shine. Keep slips smooth and intensely moisturized. Non-sticky’. En natuurlijk de kleurnaam van de desbetreffende gloss, 040 Like A Nude Life. Ongeveer 1/3 van de huls is transparant zodat je de echte kleur van de gloss goed kan zien, altijd fijn!


Wanneer je de applicator uit de huls haalt komt een mierzoete spekjes lucht je tegemoed, OEF, dat is zoet. Waarom maken ze zo vaak lipproducten met van dit soort geurtjes? Een tijd terug had ik er ook al eentje van Essence, de Stay matt collectie. Precies zo’n zelfde spekjes lucht.
Anyway, terug naar het product. Het is een mooie zoete kleur bij een zoete geur, milky roze/zalm. Deze kleur heet 040 Like A Nude Life. Er zitten hele fijne micro glinsters in die zorgen er voor dat het extra lijkt te glanzen, terwijl het toch als een en dezelfde kleur over komt. De sponsapplicator heeft een speciale vorm, of deze vorm fijn is voor de lippen zal ik eens gaan uittesten.De vorm van de sponsapplicator is inderdaad erg fijn, het sluit goed aan op de lippen, brengt dus makkelijk aan. Een nadeel is alleen dat de kleur niet dekt, nouja, het dekt wel een beetje, maar niet egaal. Dat is wel jammer. Maar het geeft wel een enorme glans! En dat is wat het product beloofd ‘infinite shine’. Hij plakt overigens niet, voelt zelfs een beetje aan als vaseline, dat is wel prettig. Ohja en de geur… daar raak je aan gewend.Face Of The Day
Een vrij neutrale make-up vandaag, dat past wel bij deze ‘Like A Nude Life’ Infinite Shine Lip Gloss van Catrice.

Like or dislike?
Toen ik de lipgloss van mijn lippen verwijderde voelde mijn lippen enorm zacht aan. Het is echt een voedende lipgloss. De droge velletjes die ik op mijn lippen had zijn er af. Dit had ik niet verwacht, ben positief verrast.
Ik vind het erg jammer dat de lipgloss niet egaal dekt. Dat valt bij zo’n lichte kleur nog niet eens zo heel veel op, maar als je de fellere rode kleur pakt zal dit misschien niet zo mooi zijn. Het is opzich een best aardig product, maar ik denk niet dat ik hem vaak zal pakken. Ik heb mooiere/fijnere producten.

- Kim


2 opmerkingen: