zondag 17 november 2013

Review: Etos – Liquid eyeliner in knal blauw


Afgelopen week was ik bij de Etos, even spieken wat het assortiment van het eigen merk nog voor leuks te bieden heeft. Wat het extra leuk maakte was dat de aanbieding “2e Etos eigen merk make-up product halve prijs” is. (actie loopt nog t/m 24-11-2013) Mijn oog viel al snel op deze knal blauwe eyeliner. Wel met een flexibel haren kwastje, maar hij ziet er zo mooi uit dat ik hem toch wil proberen. Let’s check it out!



Het is een klein cilinder vormige eyeliner met een goudkleurige dop. Het blauwe gedeelte is het product zelf, de flacon is hier transparant zodat je de echte kleur van het product meteen kan zien. Dit beloofd veel trouwens, prachtige knal kleur! Op de flacon staat niet veel informatie: op de ene kant staat ‘Eyeliner Etos” en op de andere kant “Makkelijk aan te brengen. Langhoudend.” Verder staat er nog op hoeveel de inhoud is, namelijk 5ml. En waar het product vandaan komt. De eyelinerflacon is in totaal circa 9cm lang en heeft een doorsnede van circa 1,5cm, klein handzaam dingetje dus. Hij kost trouwens €3,75 en is verkrijgbaar bij de Etos.



Wanneer je de goudkleurige dop open draait komt er een wit staafje tevoorschijn met aan het uiteinde een blauw puntje. Dit blauwe puntje is een kwastje gemaakt van synthetische haartjes, het is erg flexibel. Ik ben benieuwd hoe fijn dit werkt om eyeliner mee aan te brengen.

Eerst maar eens testen op mijn hand, voordat ik het rond mijn oog aan ga brengen. Het eerste dat opvalt is de kleur, JUST WOW! De kleur is net zo intens op mijn hand als in de flacon. Het lijkt alleen niet geheel te dekken, dit zie je goed op bij de linker swatch. Het streepje ligt rechts veel dikker op mijn hand dan links. Misschien werkt het beter wanneer je dit in 2 lagen aanbrengt. Eerst een dunne basis laag en dan nog een keertje er overheen om het echt te laten knallen.

Het was even wennen met een flexibel kwastje met haartjes te werken, aangezien ik gewend ben om met zo’n harder eyeliner ‘kwastje’ te werken. Maar het ging best goed al zeg ik het zelf! De lijn is mooi strak en de wing is ook aardig scherp. En zoals ik al dacht, met 2 of meerdere lagen van de eyeliner word het echt een mooie dekkende egale kleur. Een nadeel vind ik wel, zoals je al ziet op het fototje rechtsboven, dat de eyeliner ook op je wimpers gaat zitten. Ik hou mijn oog niet helemaal dicht als ik eyeliner aanbreng, dus de het kwastje raakt mijn wimpers soms. Dit gebeurt voornamelijk in de binnenste ooghoek. Maar ach, ik ga er zometeen toch overheen met zwarte mascara, dan is dat ook weer opgelost!

Nog even een full face foto met complete make-up look. Zoals je ziet springt de blauwe kleur er echt uit! Zeker omdat ik verder geen kleur draag is het een eyecatcher. Ik vind hem mooi, jullie ook?

De eyeliner is in 4 kleuren verkrijgbaar: zwart, metallic bruin, zilver en metallic blauw. Tevens zijn er waterproof varianten, deze zijn te herkennen aan een blauwe dop en zijn verkrijgbaar in zwart en normaal bruin.



Like or dislike?
Like! Ik ben erg enthousiast over deze eyeliner. Het is de eerste eyeliner die ik heb gebruikt met een flexibel kwastje van haren. Ik gebruik altijd die hardere puntjes, omdat ik die fijn vind werken. Maar dit kwastje werk ook heel fijn! Het product blijft erg goed zitten, wat natuurlijk een erg groot pluspunt is. Maar het allermooist aan dit product vind ik de kleur, JUST WOW. Zo intens van kleur: kobalt blauw, beetje metallic effect waardoor je er ook turkoois en paars in kan zien. Echt prachtig!

- Kim



4 opmerkingen:

  1. Wow, erg mooi, ook het totaalplaatje!
    Hadden ze ook nog andere kleuren? Ik heb zelf (donker)blauwe ogen en dat clasht helaas gigantisch met blauwe make-up :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey, thanks! Ze hebben nog andere kleuren: zwart, metallic bruin en zilver. Ik zal een extra foto in de blogpost zetten zodat je de swatches van deze kleuren kan zien :)

      Verwijderen
  2. Wauw, wat een mooie kleur!
    En kon ik maar zo'n strakke eyeliner maken haha..

    BeantwoordenVerwijderen